Asennus ja konsultointi

 ASENNUS- JA KONSULTOINTITYÖ. Sis alv 24% Euroa
 Laitteen aktivointipalvelu, kokonaishinta euroa65
 Asennus- ja Asiantuntijatyö eur/tunti90
 Lisälaitteen, komponentin tai ajurin asennus, euroa/kpl79
 Myyntiprovisiottoman tuotteen ostaminen asiakkaalle eur/kpl36
Satelliittisähköposti laitteineen valmiiksi asennettuna PC:lle. Tarjous vain Iridium-puhelimen tai BGAN-modeemin vuokraajalle. Hinta ei sisällä satelliittipuhelimen vuokraa 140 eur/viikko.
Lisäpäivät 5 euroa


Sähköposti valmiiksi asennettuna PC:hen

Tarjoamme Iridium-puhelimen tai Bgan modemin vuokrauksen yhteydessä satelliittisähköpostin valmiiksi asennettuna kannettavaan tietokoneeseen. Näin voidaan toteuttaa sähköpostiyhteys käytännössä Globaalisti mistä tahansa kun vain saadaan näkyvyys taivaalle. Mahdollisuuksien mukaan voidaan käyttää asiakkaan omaa sähköpostiosoitetta tai tilapäistä osoitetta.

Vuokrahinta sisältää kannettavan PC:n,  tarvittavat ohjelmistot asennettuna ja meillä tai puhelimitse tapahtuvan koulutuksen. Jos asiakas haluaa siirtää oman sähköpostin sateliittisähköpostiin niin siirron tekeminen on asiakkaan vastuulla - opastamme mahdollisuuksien mukaan.

PC:ssä on asennettuna myös helppokäyttöinen kuvienkompressointiohjelma.

Vuokra sisältää lähetyskulut Suomeen. Veloitus postituspäivästä laitteen paluupäivään molemmat sisältyen. Lähetämme halutessanne myös perille toimitettavana pakettina, lisämaksu 6 euroa.

Käyttökulut

1-5 tekstimuotoisen sähköpostin lähetys ja haku Iridium yhteydelä vaatii yhteensä noin 2 minuutin yhteyden. Kuvien lähettäminen vaatii noin 1 minutti / 20 kilotavua, blogitasoinen kuva noin 3 minuuttia.
Satelliittisähköpostin puhelimen edut ja haitat

Comments